maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kaikki alkoi siitä...

... kun todellinen koirakuume iski 2007 vuoden alussa ja huomasin viettäväni suurimman osan vapaa-ajastani koirasivustoilla katselemassa mikä rotu olisi kiva harrastus- ja seurakoira. Vanhempien luona asuessani meillä oli ihana Roosa mäyräkoira, mutta itse en halunnut enää mäyräkoiraa. Walesinspringerspanieli oli Novaskotiannoutajan kanssa suosikkilistani kärkipäässä mutta luettuani paljon tollerisivuilta tarinoita, alkoi tuntumaan siltä, että ei se rotu ehkä olekaan minulle sopiva. Toisin kävi walesin kanssa. Mitä enemmän siitä luin ja mitä enemmän otin selvää, sitä paremmalta rotu vaikutti. Näin rotu oli päätetty.
Talvella 2007 aloin katselemaan kasvattajia ja pentueita, jotka olisi luovutusikäisiä kesän alussa. Yksi näistä kasvattajista oli Kennel Rocbeen Sari Kauppinen ja pentue olisi tulossa yhdistelmästä Rocbee New Look "Niina" ja Boniton High Hopes "Toivo".















Tiedustelin Sarilta, tietäisikö hän pääkaupunkiseudulta ketään jolla olisi waleseja, jotta pääsisin livenä näkemään näitä pisamanaamoja. Näinpä tutustuin Anneen ja Keijoon, joiden koirakolmikkoa kävin katsomassa ennen pentuvarausta. Wessi, Molly ja Wanda sulattivat sydämeni.



Jo samana iltana soitin uudestan Sarille ja tein varauksen yhdestä urospennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti