maanantai 24. toukokuuta 2010

Agilitykisoja

Tämän vuoden puolella kahdet agilitykisat takana. Ollaan kyllä hyllyt käyty hakemassa mutta kivaa on ollut. Kirkkonummen kisoissa oli kaksi starttia. Eka startti olikin vuoden ensimmäinen ja Wade päätti lähteä tekemään ihan omat kierrokset ja karkasi puomille katselemaan yleisöä. Siitä siis hylly ja kentältä valmistautumaan toiseen starttiin. Harmillisesti huomasin vasta liian myöhään, että Wade oli tullut kepieiltä yhden välin liian aikasin ulos ja olimme jo siinä kohtaa ottaneet täysillä suunnaksi pituuden. Radan alku ja loppu meni tosi hienosti eli vähäsen harmittaa oma mokani. Alla kuva talvikarvaisesta luppakorvasta. Kuvat löytyy myös osoitteesta http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-03-21+kkk/


Kisasimme myös yhdellä startilla kotiseuran HSKH:n helatorstain kisoissa. Onneksi Maxi1 oli vasta illalla, kun päivällä oli ollut tosi helle. Jännitin jostain syystä tosi paljon radan keppejä vaikka tulokulma olikin melko helppo. Tämä kostautuikin ja siitä kepeiltä tuli yksi virhe ja aikaa tuhrautui niin paljon, että yliaikaa meni 9s ja sijoitus oli 17. ;) Menin käsillä sähläämään Waden viereen ja poika oli siitä ihan ihmeissään. Muuten rata meni tosi hyvin ja kivaa vauhtia. Varmuutta on tullut kisatilanteeseen Wadella paljon. Nyt vaan kohti parempia tuloksia.

Lisää kuvia kisoista löytyy osoitteesta http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-05-13+hskh/2010-05-13+hskh+maxi1/

Lotten treenailut menee kivasti. Alun odottaminen ja muutenkin keskittyminen on parantunut huomattavasti. Ollaan jo tehty monen esteen ratoja ja vähitellen aletaan nostamaan aitakorkeutta ja pienentämään keppejen väliä. Toivottavasti kuviakin saan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti