tiistai 15. helmikuuta 2011

Matkailua ja hoitopaikkoja...


Onhan vierähtänyt pitkä tovi edellisestä päivityksestä. Syynä matten ja hussen pitkä kaukoidän reissu. Matkalle lähdettiin 19.11. ja palattiin takaisin lumiseen kotisuomeen 28.1. Nyt ollaan nähty Peking, Etelä-Korea, Japani, Filippiinit, Malesian viidakko junasta käsin, Burma ja Thaimaasta pohjoisen Chiang Mai, etelän Krabi sekä ehditty rentoutua myös ihanalla Huay Yangin kylällä. Paljon koettiin ja nähtiin!
Reissumme ajan Wade ja Lotte ovat viettäneet aikaa loistavissa hoitopaikoissa eli mummuloissa sekä Annella, Tiinalla ja Niinalla. Kiitos hoitajille! Ensin Wade oli noin viikon Annella ja Lotte Niinalla, sitten siirtyivät molemmat vanhemmilleni muutamaksi viikoksi. Sitten oli vuorossa anoppila, missä koiruudet viettivät joulun. Joulun jälkeen Lottella alkoikin juoksut ja niiden ajaksi siirtyi Tiinalle ja Wade jäi vielä anoppilaan. Tammikuun puolella Wade vietti vielä viikon verran Annella Wessin ja Wenlan seurana, vanhemmillani ja viimeisen viikon taas anoppilassa. Olipahan hoitorinki!!!
Nyt ollaan jo palattu arkeen ja hyvältä tuntuu reissun jälkeen olla kotona. Viime torstaina käväisin ekaa kertaa pitkään aikaan hallilla agilitytreeneissä. Oli ihana huomata, että pitkä tauko oli tehnyt vaan hyvää koirille. Molemmat suorittivat pieniä radanpätkiä tosi hienosti eivätkä sännänneen ohjauksestani kertaakaan omille teilleen. Osasivat odotella kentän laidallakin ilman hirveää huutoa. Oma ketteryyteni kyllä oli täysin poissa kasvavan masun takia ja piti ohjaukset suunnitella siten ettei tarvinnut juoksuaskelia ottaa. Ensi viikolla treeneissä olisi näyttelykoulutusta, jonka taidan jättää väliin kun ei juoksusta eikä kumartumisesta enää tule mitään. Saa nähdä päästäänkö parin viikon päästä enää treenailemaan agilityä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti