perjantai 11. marraskuuta 2011

Wadelle agilityserti sekä Lotten ekat kisat ja eka tulos :)

Vihdoin ja viimein se tapahtui... tuli menolippu 2-luokkaan :) Tehtiin kotikisoissa 6.11. puhdas 0-rata ja sillä saatiin agilityserti ja siirryttiin kakkosluokkaan!!! Ei sitten saatu osallistua sinä päivänä 1-luokan hyppyradalle vaan suoraan 2-luokan hyppyradalle, josta tuli myös 0 :) Ekalta radalta tuli siis tulokseksi -11,47 ja sijoitus 10. (oli paljon tosi nopeita koiria) ja hyppäriltä -3,88 sij 6. Neljä parasta sai Luvan eli tällä kertaa se jäi meiltä vielä saamatta, mutta tosi tyytyväinen kuitenkin olen!!!
Tämä vika nollahan oli ollut jo edellisen vuoden lopussa tavoitteena mutta pieni hidaste tuli matkaan. Parissa kisoissa elo-syyskussa jo treenailtiin mutta nolla antoi odottaa...
Nicolaksen ollessa 5 kk uskaltauduin ensimmäisiin kisoihin piiitkään aikaan.
Järvenpäähän 21.8. Tuija Kokkosen radoille olin ilmoittanut molemmat koirat ja ne olivatkin Lotten ensimmäiset viralliset kisat. Lottelle tuli ekalta radalta tuli hylky, kun vauhtia oli vähän liikaakin. Toiselta radalta saatiin tulokseksi 15 vp ja 0,36 sekuntia yliaikaa pöydän (!) ja pujottelun sisäänmenon korjaamisista. Ekat kisat ja eka tulos :) Wadelle näistä kisoista pelkät hylyt.
Seuraavat kisat oli Purinalla 4.9. Zeljko Goran (kroatia) tuomaroimalla radalla Wade teki hienon radan (-4,19) tiputtaen kuitenkin harmillisesti yhden riman, sijoituttiin tällä 3. palkintopallille. Toisen radan tuomaroi Esa Muotka. Tällä radalla vaan sählättiin. Lottella näissä kisoissa ihan hirveä sähläys ja tuloksena vaan kisakokemusta ;)
10.9. osallistuttiin Varkaudessa mökkireissun lomassa kisoihin, tuomarina oli Allan Mattsson. Wade voitti maxi1 luokan tuloksella -5,47 5 vp,  harmillisesti ensimmäinen rima tippui, kun poika otti varaslähdön. Lottella meni oma suoritus yleisön viihdyttämiseksi ;)

Varkauden kisoissa




18.9. käytiin osallistumassa kotikisoihin Ojangossa, tuomarina Anders Virtanen. Enpäs muista radoista muuta kuin sen, että Waden kanssa nolla oli lähellä hyppyradalla. Jännitin sujahtaako Wade viimeisen putken väärään päähän ja ilmeisesti mun lippis osoitti juuri sen verran sinne väärään päähän että sinnehän poika meni ;) hyllyjä siis vaan tulokseksi molemmille.
16.10 Riihimäen kisoihin olin ilmoittanut molemmat mutta totaalinen väsymys iski enkä lähtenyt sinne lainkaan. Lotte lähti kasvattaja Tiinan mukana sinne hakemaan kisakokemusta. Muuten radat oli menneet oikein hyvin ja Lotte oli ollut supernopea ja taitava, mutta kepit tuottivat vaikeuksia ja eikä tuloksia tälläkään kertaa tullut.

On siis ollut hyvä kisasyksy! Treeneissä ollaan yritetty käydä viikoittain mutta välillä on mennyt pienimies edelle enkä ole jaksanut lähteä kentälle.

ukin kanssa treeneissä

2 kommenttia:

  1. Onnea! Hienosti sujui kakkosluokankin korkkaus, tosi hienoa. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva, kun kisat alkaa taas edistyä ja Nicolaskin pääsee radan varrelle ukkipapan kanssa katselemaan! :) Kivoja kuvia! Koitetaan tulla Amélien kanssa ens keväällä katsomaan kisoja. :)

    VastaaPoista