sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Vauhdikasta menoa ilman tassuvaivoja :)

Ihanaa, nyt on Loten tassuvaiva takana ja taas mennään ihan täysillä. Lauantaina oltiin ensin päivällä puoltoista tuntia metsässä ja sitte vielä illalla anopin peltojen reunoja tutkimassa. Tänään pikkuneiti olikin niin väsyny, että jätin sen kotiin, kun Waden kanssa käytiin Vantaalla näyttelyssä. Wade sai ERI 1 muttei sitte sijoittunu paras uros -kehässä. Tuomarina oli ruotsalainen Erna-Brit Nordin, joka antoikin tosi hyvän arvostelun.
"Mycket fina proportioner. Bra huvud. Lite ljusa ögon, bra nos & bett. Stark bra kropp med fin överlinje, bra ben & tassar. Rör sig med riktigt bra steg. Välmusklad & fin päls, bra temperament." KÄK1

Agiliidossa on ollu nyt vähän hiljaiseloa ja vähäistä treenailua molempien koirien kanssa. Nyt on kuitenkin tarkoitus taas alkaa treenailemaan ahkerammin. Ja ensi viikolla onkin alkamassa ihan uudet jutut. Lottella ja Wadella molemmilla alkaa huomenna Toko, Lotte HSKH:n penturyhmässä ja Wade alkeisryhmässä. Eli maanantai-illat menee tokoillessa ja tiistai-illat agilityssä. Sen lisäks vielä Lottella alkais neljän kerran toko Helsingin kennelpiirin kurssilla keskiviikkona. Nyt syyskuussa ei siis emännällä ole tekemisen puutetta eikä tartte miettiä mitä vapaa-ajalla tekisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti