lauantai 6. helmikuuta 2010

Uusi Vuosi - Uudet Kujeet

Onpas aika vierähtänyt ja ollaan jo reippaasti vuoden 2010 puolella. Alkuvuoteen on kuulunut Lotte-neidin "aikuiseksi" kasvaminen juoksujen myötä, Jangas-kennelin kasvattajapäivät sekä muutamia treenikertoja.

Kasvattajapäivien jälkeisenä päivänä 11.1 alkoikin vihdoin ja viimein näkyvästi Lotten juoksut. Oli tainnu juoksut alkaa jo jonkin verran aikaisemmin mutta tuona maanantaina Wade huomasi hurmaavan Lotten ja paria ei voinut päästää silmistä hetkeksikään. Aamusta alkaen kiehnäsivät toisissaan. Kauppareissullekin jouduttiin ottamaan toinen koira mukaan, koska ei uskaltanut heitä jättää keskenään. Tiistaina Lotte pääsi Tiinan hoiviin Raisan ja Katin seuraksi ja vietti siellä reilut pari viikkoa. Tänä aikana saatiin nauttia Waden kanssa laatuaikaa! Tiinalla olikin melkoiset viikot kolmikon kanssa. Eipä äiti ja tytär ollut oikein hyvä yhdistelmä, koska molemmat ovat niin kovapäisiä touhoja. Suuri kiitos kuitenkin Tiinalle, kun jaksoit pitää Lottesta huolta.

Nyt olemme olleet reilun viikon taas koko perhe koossa. En tiedä onko vain kuvitelmaani, että Lotte olisi vähän rauhoittunut juoksujen jälkeen, siltä ainakin tuntuu. Wadella tosin on joku kevätpörriäinen tulossa; ulkona menee tuhatta ja sataa nenä kiinni maassa ja muutenkin on virtaa pojassa aika paljon.

Tämän viikon perjantain sisätreeneissä oltiin pitkästä aikaa paikalla ja molemmat koiruudet meni radanpätkät tosi reippaasti ja hyvin. Wade menetti toisessa radassa vähän mielenkiintoa ja hajut veivätkin melkein kaiken huomion. Onneksi oli ketunnahkapatukka mukana ja sillä sain vähäsen herätettyä virtaa radan suorittamiseen. Kepit meni molemmissa radoissa TOSI hyvin, vaikka sisäänmenokulmat olikin vaikeat. Näyttää poika olevan tälle vuodelle kisavalmiina eli kisakalenteria katsomaan! Lotte treenaili putki-rengas yhdistelmää vauhdikkaasti ja suoritti pienen radanpätkänkin onnistuneesti. Alun paikallaanolokin oli parantunut huomattavasti. On tainnu pieni treenitauko tehdä ihan hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti