sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Waden toiset viralliset agilitykisat

Muutaman viikon treenitauon jälkeen kävästiin eilen 28.11. toisissa virallisissa kisoissa Porvoossa. Meinasin jättää kisat väliin, kun ei olla paljon treenailtu lähiaikoina. Tiina kuitenkin perjantai-illan treenien jälkeen kehoitti meitä menemään, kun Wadella iltatreenit meni sen verran kivasti. Wade tosiaan muutama viikko sitten linkkasi toista takajalkaansa ja ilmeisesti se oli lihasjumitusta. Laura-hieroja kävi hieromassa Waden pari viikkoa sitten ja sanoi, että vasemman takajalan sisäreisi oli ainut paikka mikä oli jumissa. Nyt ei enää ole sen jälkeen linkannut niin uskaltauduimme lähteä kisoihin.

Ekalla radalla pojalla oli tosi paljon virtaa ja muutaman kerran menikin kunniakierrosjuoksuksi ja tuloksea hylky. Toinen rata menikin sitte paljon paremmin ja tuloksea 10 vp kepeiltä ja tähän tuhertui aikaa jonkin verran. Muuten puhdas ja melko nopea rata :) Linkutusvaiva tuli just siihen vaiheeseen, kun Wade oli just oppinut täydet kepit. Ei siis olla niitä paljon harjoiteltu. Tuomari Anne Saviojan radat ei ollu mitään helppoja. Oli aika vaikeitakin kohtia. Hyvä että mentiin! Olis jääny harmittamaan jos oltais kotiin jääty. Virallista tulosta en tajunnu käydä katsomassa. Koiria oli maxi 1:iin ilmoittautunut 38, muutama oli pois.

Lotten agilityt etenee tosi hienosti. Perjantai-illan treeneistä Tiina otti muutaman videopätkän, jotka löytyy Tiinan treeniblogista. Oli kiva katsoa, miten ohjaaja suoriutuu tehtävästään ;) On se vaan niin kiva treenata Lotten kanssa. Nyt meidän pitäis aloittaa tehopaikallaanolotreenit kotona, tähtäimenä tokokokeisiin meno jo keväällä.

Kuvat viime kesän sprinkkuleiriltä

1 kommentti:

  1. Onnea taas tuloksesta ja muutenkin ilmeisen hyvästä fiiliksestä :)

    Kiva että päästään tammikuusta treenaamaan tokoakin porukalla :) Meillä on ollut Tarmon kanssa tosi pitkä treenitauko, pitänee kyllä aloittaa ihan alkeiden kertaamisesta.

    VastaaPoista