tiistai 7. heinäkuuta 2009

Agirotu & kyläilyä

Viime sunnuntaina suuntasimme Waden ja treenikaveri Paavon kanssa Agirotuun möllijoukkuekilpailuun Nastolaan. Reissu alkoi viemällä pikkuveijarit, Lotte ja Väinö-setteri, vanhempieni luo päiväkylään.
Nastolassa odottikin meitä jo muut FC Cardiff Cityn joukkuekaverit eli Börje ja Ossi. Peliasut puettiin ja suunnattiin pukukilpailuu, jossa ei valitettavasti kuitenkaan tullut menestystä. Viideltä oli rataantutustuminen ja siinä vaiheessa alkoi jo perhoset pyörimään vatsassa. Radan alku oli melko haastavan näköinen mutta muuten kivan tuntuinen rata. Lähtöjärjestys oli Börje, Ossi, Paavo ja Wade ankkurina. Börje taisi alkuun tehdä nopean nollaradan, Ossi pinkaisi ekan esteen ohi ja vauhti oli niin hurja että ei meinannut ohjaaja pysyä mukana, Paavolle alku oli vaikea mutta loppua kohden parani. Meidän osuus meni tosi hyvin ja Wade taisi tehdä myös nollaradan. Ainoastaan pussilla Wade hidasteli ja jäi pussiin sisälle ihmettelemään jotain. Jouduin houkuttelemaan herran pois sieltä ja loppurata menikin taas tosi lujaa. Hyvä mieli jäi kisasta! Ei jääty odottelemaan tuloksia mutta jälkikäteen netistä katsoin, että Cardiff City oli ollut 7. /16. eli hienosti meni!!!
Lotte ja Väinö hauskuuttivat päivän aikana vanhempiani. Päivään oli kuulunut pitkä lenkki metsäpolulla, leikkimistä siskon lasten kanssa sekä painimista toistensa kanssa. Kun illalla menimme hakemaan koiruuksia klo 20, olivat ne täydessä unessa peittojensa päällä lattialla. Oli ollut hauska ja uuvuttava päivä!

1 kommentti: