keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Lotte tulee taloon...

Kaverin hankinta Wadelle oli vasta ensi kesän suunnitelmissa. En siis ollut lainkaan ajatellut ottaa vielä toista koiraa saatika sitten narttua meille. No koskaanhan elämästä ei tiedä mihin se johtaa. Olin käynyt muutamaan kertaan Tiinan luona "kenneltyttönä" Raisan yhdeksälle pennulle. Pennut oli siis jo alusta lähtien valloittaneet sydämeni. Urospennut oli jo varattu enkä katsonut narttuja "sillä silmällä", toimin vain hoitotätinä, siinä kaikki. Sitten koitti yksi sateinen tiistain treeni-ilta. Kannoin sylissäni Lottea, joka oli jäänyt Tiinalle odottamaan harrastavaa sijoituskotia, kun Siirtolan Outi kysyi olenko ajatellut ottaa Lottea meille asumaan. Naureskelin tätä kommenttia ja vastasin ettenhän minä voi ottaa taloon narttua uroksen kanssa. Outin kommentti "ai miksi et" sai ajatukset vähitellen tai oikeastaan tosi nopeasti kääntymään. Jo samana iltana Lotte tuli meille kyläilemään. Kotona kommentti oli "mikä tuo rääpäle on?" Kerroin, että Lotte on vailla kotia. Asiasta ei sen enempiä juteltu. Tuo ilta meni pennun ja Waden leikkiä seuratessa. Tämän jälkeen Lotte kävi vielä pari kertaa kyläilemässä ennen kuin tein myöntävän päätöksen ja vastasin Tiinalle, että kyllä Lotte saa muuttaa meille toiseksi harrastuskoiraksi ja Waden kaveriksi.
Lotte muutti meille 2.6.2009 12-viikkoisena eli tasan kaksi vuotta Waden tulosta. Ja meno on siitä lähtien ollut vauhdikasta!
KULTAINEN KIITOS Tiinalle, kun mm. pahin pissaralliaika oli takana ja neiti oli jo iso tyttö osaten jo paljon asioita meille tullessaan. Lottesta löytyy "vauva-ajan" tarinoita ja kuvia Tiinan Blogista Jangas -sivuilta Uutisia ja Kuulumisia kohdasta. http://www.jangas.com/.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti