maanantai 9. marraskuuta 2009

Lotte ROP-pentu :)

Onnistunut ja mukava sunnuntain aamupäivä takana. Lähdettiin Tiinan kanssa aamuhämärissä ajelemaan Valkealan näyttelyyn Lotte ja isomummu-Kati kyydissä. Pentujen kehä alkoi klo 10 ja punavalkoisia pisamanaamoja oli Lotte ja sisko Tara. Näyttely oli ryhmänäyttely, mutta enpäs ollut tajunnut ilmoittaa Wadea lainkaan kehään. Olin jostain syystä ajatellut näyttelyn olevan vain pentunäytelmä. No Wadella oli lokoisat oltavat, kun sai nauttia rennosta viikonlopusta "mumman ja ukin" eli vanhempieni luona.
Siskokset arvosteli Markku Santamäki. Lotte esiintyi tosi mallikkaasti eikä mattekaan jännittänyt yhtään, olihan jo Loten toinen näyttely :) Lotte sijoittui ensimmäiseksi ja sai KP:n ollen ROP-pentu! Arvostelu oli seuraava:

"Rungon mittasuhteiltaan korkeuttaan pidempi. Kaunismuotoinen pää. Pitkä hyvä kaula. Oikea ylälinja. Hyvä luusto ja raajojen kulmaukset. Liikkuu ja käyttäytyy hyvin."

Lotte varasti vielä shown nappaamalla tuomarin antamat ruusukkeet suuhunsa. Tuomarikin naureskeli, että melkoinen noutajatyttö :) Tiinalla muutama kuva näyttelystä. Liitän tänne kunhan saan ne Tiinalta. Alla yksi.

1 kommentti:

  1. Onnittelut Lottelle ja emännälle! Kaksi näyttelyä takana hienoilla tuloksilla :)

    VastaaPoista