maanantai 2. marraskuuta 2009

Wadelle pokaali Agilitystä

Sunnuntaina 1.11. kisattiin Helsingissä Purina Areenalla Springerspanielit ry:n agilitymestaruuksista. Tuomarina toimi Esa Muotka, joka oli tehnyt varsin kivat radat. Kisa oli Waden ensimmäinen virallinen kisa ja jännitys sen mukainen. Meinasi alusta lähtien mennä totaalisesti penkin alle, kun en ollut seurannut että aikataulu oli etuajassa ja rataan tutustuminen oli jo alkanut, kun Sari soitti mulle. Olin ollut kaikessa rauhassa vaihtamassa kenkiä ja lämmittelemässä Wadea. Ehdin viime tipassa juoksemaan pari kertaa radan läpi viimeisten kahden minuutin aikana. Rata tuntui varsin mukavalta eikä kovin vaikealta, joten olin ihan hyvillä mielin menossa Waden kanssa radalle. Olimme 10. lähtöjärjestyksessä. Teimme 0-radan mutta Wade oli tosi hidas ja aikasakkoa tuli 10 s. Waden meno näytti siltä, että sitä jännitti uusi paikka ja uskoisin että jotain on myös pojalla vikana; lihasjumitusta tai selässä jotain häikkää. Liikkuminen oli tosi kömpelön näköistä eikä Wade ollut ollenkaan oma itsensä :( No tulokseksi tuli Sprinkkujen pronssia ja kävimme palkintopallilla pokkaamassa pokaalin :)
Hyppyradalta tuli hylly. Meno oli taasen tosi hidasta ja Wade jäi pohtimaan monessa kohtaa, että missä ollaan ja mitä tehdään. Nyt pitää varata aika hierojalle, jotta saa tietää mikä poikaa vaivaa.

Lottekin pääsi haistelemaan kisatunnelmaa yleisön joukossa ja olimmekin kaikki niin väsyneitä päivän päätteeksi, että nukuttiin kylki kyljessä parin tunnin päikkärit :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti